Doporučte nás a získejte lákavé odměny

Naše prémiové služby vám jistě zpříjemňují život, tak proč nedopřát stejný luxus i vašim přátelům? Pochlubte se jim a my vás za to rádi odměníme.

Osobní přístup, nejlepší platební karty, cestovní pojištění pro celou rodinu s limitem 100 milionů Kč, skvělé investiční produkty.

Ale také unikátní zážitky a vstupy na výjimečná místa – to jsou jen ukázky toho, co svět nadstandardního bankovnictví ČSOB Premium dokáže nabídnout. Podělte se o ně s lidmi kolem sebe a získejte odměny v hodnotě 4 500 Kč.

Řekněte svým přátelům, co vás na našich prémiových službách baví. A my za každé úspěšné doporučení dáme skvělé odměny každému z nich. Ani vy nepřijdete zkrátka – hned za 3 z nich je získáte i vy:

  • Pošleme vám voucher na 500 Kč u Pepperfield, dodavatele nejlepšího pepře na světě, který mění k lepšímu pracovní podmínky svých pěstitelů.
  • Získáte také voucher v hodnotě 1 000 Kč u Alzy.
  • Navíc se zapojíte do slosování o 5 víkendových pobytů pro 2 osoby do Grandhotelu Pupp v Karlových Varech v hodnotě 12 580 Kč.

Odměnu získáte snadno

Stačí o nás říct svým přátelům a pak vyplnit do online formuláře, koho doporučujete – hlavně nezapomeňte uvést telefonní čísla.

Jakmile si doporučený zřídí Premium Konto a 3× zaplatí kartou, pošleme vám i jemu slíbené vouchery.

TIP: Až budete známým líčit oblíbené výhody,nezapomeňte na osobního asistenta. Je to jedna z našich nejlépe hodnocených služeb. Hlavně proto, že vám ušetří spoustu času při zařizování všedních záležitostí. Vše o ČSOB Premium si může také v klidu přečíst v naší brožuře.

Nejkratší cesta k Premium Kontu vede přes naši infolinku 800 370 370 nebo své známé nasměrujte do kterékoli naší pobočky.

Více o akci si přečtěte v Podmínkách akce.