Zabavte doma děti chytře

Je to dlouhé a pomalu se to v tomto období vkrádá do každé domácnosti. Správně, je to nuda neboli dlouhá chvíle. Proto vám a vašim dětem přinášíme návod, jak si pobyt doma zpříjemnit a chytře se pobavit.

Podívejte se s námi do science center alespoň virtuálně. Vyzkoušíte si různé pokusy, vyletíte ke hvězdám nebo se naučíte přežít v přírodě. To vše z pohodlí domova a zdarma. .

Škola hrou pro celou rodinu

Animátoři našich partnerských science center pro vaše děti připravili videa s návody na zajímavé domácí pokusy i tvoření. Z běžně dostupných věcí v domácnosti vyčarujete společně s dětmi třeba duhu na talíři, flétnu z PET lahve, magnetickou káču z CD, nebo dokonce Teslův transformátor. Dozvíte se také, jak fungují rakety, a jednu si můžete i vyrobit. A pokud by vám to nestačilo, zkuste absolvovat workshop Přežití v přírodě. Zjistíte, jak filtrovat vodu, naučíte se vyrábět kompas nebo třeba náramek přežití. Je na vás a vašich dětech, zda se budete jen dívat, nebo se aktivně zapojíte. Ať tak, či onak, zažijete společně spoustu legrace i poučení.

Vaše dobrodružství začíná zde.