Připravte se na budoucnost bankovnictví

Blíží se čas, kdy každý z nás bude mít v mobilu osobního bankéře? Nejenom že je tato doba za dveřmi, ale dokonce na ně už klepe. Seznamte se s Kate, digitální asistentkou, která si na vás udělá čas klidně i ve dvě ráno a vždy vám nabídne řešení přímo na míru. Kde se Kate vzala, co všechno bude umět a kdy se na ni můžete těšit, nám v podcastu „Buďte v obraze“ prozradila šéfka inovací ČSOB Michaela Lhotková.

Vizual

Michaelu Lhotkovou zpovídala moderátorka Lenka Vahalová. Epizodu si můžete pustit ve své oblíbené podcastové aplikaci – Spotify, Apple Podcasts nebo Google Podcasts. Stačí jen do vyhledávání zadat „Buďte v obraze“. Nebo si ji můžete poslechnout na našem webu.

Díky našemu podcastu můžete být v obraze nejen v oblasti byznysu, ale také v oblasti kultury, zábavy nebo dění ve společnosti. Nalaďte si i naše další epizody:

  • S mjr. Václavem Píseckým, vedoucím oddělení informační kriminality z Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy, jsme řešili, jaká nebezpečí číhají na děti i dospělé na internetu
  • O tom, s jakými problémy se děti obracejí na Linku bezpečí, jsme si popovídali s Kateřinou Liškovou, vedoucí odborných služeb Linky bezpečí
  • Josef Šedivý, odpovědný za digitální služby ČSOB, vám prozradí, kdy vypukne ta pravá digitální doba
  • O natáčení dokumentu o Cirku La Putyka se rozhovořil Erik Knopp, režisér a dokumentarista

Pokud chcete další rozhovory slyšet jako první, odebírejte náš podcast.