Chybět vám nebudou, nechte je radši vydělávat

Dáváte si stranou drobné mince nebo rovnou celé padesátikoruny na horší časy či malé radosti? To je jistě chvályhodné, ale má to jeden háček: vždy budete mít jen tolik, kolik do kasičky nasypete. Naše nová služba ČSOB Drobné v sobě kombinuje nástroj pro odkládání malých částek s možností jejich zhodnocení ve fondu ČSOB Bohatství. A nemusíte pro to dělat skoro nic – stačí jen platit kartou.

Jak služba funguje?

Každá vaše platba kartou se automaticky zaokrouhlí na nejbližší vyšší násobek 20 Kč. Když zaplatíte kartou 123 Kč za polední menu, zaokrouhlíme platbu na 140 Kč. Rozdíl, tedy 17 Kč, oddělíme od vašeho zůstatku na běžném účtu. Pokud je ale částka už přesně rovna násobku 20 Kč – například 120 Kč, 140 Kč, 500 Kč nebo 1 000 Kč – k zaokrouhlení nedojde. Až drobné částky dosáhnou hodnoty 300 Kč, převedeme je bez jakéhokoli vstupního poplatku do fondu ČSOB Bohatství.

Více o tom, jak služba funguje, se dozvíte v krátkém videu.

Jak funguje služba ČSOB Drobné v praxi: Oběd v restauraci Nákup v supermarketu Nová televize
Zaplatíte 159 Kč 663 Kč 14 990 Kč
Zhodnotíte 1 Kč 17 Kč 10 Kč
Zaokrouhlíme na 160 Kč 680 Kč 15 000 Kč

ČSOB Drobné si můžete aktivovat jednoduše online ve svém internetovém bankovnictví nebo u svého Premium bankéře. Další informace naleznete na našem webu.

Kde budou vaše drobné pracovat?

Fond ČSOB Bohatství je vlajkovou lodí mezi fondy s objemem majetku 25 miliard Kč. Svou průměrnou výkonností dlouhodobě poráží inflaci a v posledních 10 letech má navíc průměrnou roční výkonnost 3,96 %. Fond se svým založením hodí pro opatrné klienty, ale v kombinaci se službou ČSOB Drobné ho využijí i dynamičtější investoři. Mezi značky, do kterých investuje, patří světově proslulá jména – technologické ikony Amazon, Apple nebo Microsoft, potravinářští giganti Unilever a Coca-Cola nebo firmy Novo Nordisk a Novartis ze zdravotnického sektoru.

Svými nákupy posilujete své investice

Spojením služby ČSOB Drobné s fondem ČSOB Bohatství vzniká unikátní příběh – nakupujete zboží a služby, které máte rádi, a zároveň do těchto společností investujete, čímž se podílíte na jejich úspěchu a podporujete současně růst fondu.

Proč si zřídit službu ČSOB Drobné?

  • I s malými částkami můžete dosáhnout velkých cílů
  • Aktivace služby je zdarma a převod do fondu ČSOB Bohatství bez vstupního poplatku
  • Službu můžete kombinovat i s pravidelnou či jednorázovou investicí do fondu
  • O svých drobných máte přehled v aplikaci ČSOB Smartbanking
  • Pokud si Drobné aktivujete do 30. listopadu, zařadíme vás do slosování o 2 miliony korun

Hodnota investice může kolísat, její návratnost není zaručena. Minulé výnosy nejsou zárukou výnosů budoucích. Složení portfolia se může měnit v závislosti na vývoji tržních podmínek. Tento materiál má pouze informační charakter. Obsah materiálu nelze vykládat jako investiční poradenství nebo jinou investiční službu. Podrobné informace o fondu včetně informací o rizicích naleznete v dokumentu Sdělení klíčových informací a v dokumentu Jak se stanovuje produktové skóre a ve statutu fondu dostupném na www.csob.cz, popř. si uvedené materiály můžete vyžádat v listinné podobě od svého bankéře.