Sjednejte si pojištění ještě jednodušeji

Neúnavně pracujeme na tom, aby pro vás byly naše služby maximálně užitečné. Ani v této nelehké době nezahálíme a přinášíme vám další šikovnou novinku – možnost sjednat si pojištění po telefonu se svým Premium bankéřem.

Sjednejte si pojištění ještě jednodušeji

Nechte to na nás

Abyste se vyhnuli zbytečné návštěvě některé z našich poboček, můžete si teď své pojištění sjednat jednoduše odkudkoli, třeba z domova přímo z gauče. Stačí, když se jen ozvete svému Premium bankéři. S ním se domluvíte na dalším postupu i parametrech pojištění. Samozřejmostí je, že se vám podívá na vaše stávající smlouvy, abychom vám alespoň částečně ulevili od starostí.

Tímto novým způsobem si můžete sjednat autopojištění, pojištění majetku i odpovědnosti.

Proč se pojistit po telefonu?

  • Komunikujete s bankéřem, kterého dobře znáte a nikam nemusíte chodit
  • Je to jednoduché a budete k tomu potřebovat jen mobilní telefon a počítač nebo tablet
  • Sjednání je rychlé a ušetří vám spoustu času, který můžete využít jinak
  • Pojistíme vás samozřejmě za stejně výhodných podmínek jako v pobočce
  • Přehlednou kalkulaci vám pošleme na e-mail spolu s návrhem smlouvy a dalšími dokumenty

Jak sjednání probíhá?

Jakmile si s bankéřem domluvíte nezbytné parametry a pojistné krytí, vypracuje vám kalkulaci, kterou obdržíte v e-mailu. Pokud s ní budete spokojeni, sjednání dokončíte tím, že budete pokračovat v rozhovoru a bankéř už jen potvrdí finální podobu.

Následně vám na e-mail pošleme potvrzení spolu se všemi důležitými dokumenty, návrhem pojistné smlouvy, informací o počátku pojištění, výši pojistného a pokyny k platbě. Pokud používáte aplikaci Smartbanking, stačí pro zaplacení jednoduše načíst QR kód přímo z e-mailu. Úhradou pojistného potvrzujete návrh pojistné smlouvy, a není ji tedy nutné podepisovat u nás v pobočce.