Vy a my – společně za sportem i kulturou

Přečtěte si, kde všude jsme se setkávali v roce 2019, bavili se, vzdělávali i překonávali sami sebe. Doufáme, že vás to navnadí i pro rok 2020.

Momenty na greenu

Letos jsme uhráli 5 turnajů v Hostivaři i Albatrossu a i s rodinami jsme si dvakrát užili zábavné odpoledne s golfem v areálu Hostivař. Pokud cítíte, že v golfu máte stále co zlepšovat, těšte se spolu s námi na další sezónu, která začíná v květnu 2020.

Rozšířili jsme si obzory s Investiční show

Oddělení cévní chirurgie v centrech Asklepion mají k dispozici moderní diagnostické přístroje a zázemí špičkově vybavených operačních sálů. Zkušení specialisté se zaměřují především na léčbu varixů (křečových žil) nejšetrnějšími moderními metodami, po kterých se do běžného životního tempa vracíte téměř okamžitě a bez větších omezení.

Sebedůvěra s plastickou gynekologií

Odborníci z ČSOB Asset Management za vámi přijeli na různá místa České republiky, kde se konalo dohromady 21 zábavně vzdělávacích akcí pro začínající i zkušené investory. Na jaře znovu začínáme, přijďte se inspirovat!

Přivezli jsme za vámi Dejvické divadlo

Zorganizovali jsme 10 představení Dejvického divadla v regionech s jejich nejnovějším repertoárem – Přízraky, Elegance molekuly Vražda krále Gonzaga.

Hráli jsme v Hradci Králové, Mladé Boleslavi, Zlíně, Brně, Písku, Havířově a Plzni a hodláme v tom pokračovat i v příštím roce, takže, milovníci divadla, máte se na co těšit.

Věda, která baví

V rámci 9 eventů Den v Science Centru jsme klientům ČSOB Premium zprostředkovali výjimečný zážitek v partnerských Science Centrech – iQLANDIA v Liberci, Pevnost poznání v Olomouci, Svět techniky v Ostravě, Techmania Science Center v Plzni a VIDA! science centrum v Brně.

Měli jste možnost vyzkoušet si práci v laboratoři, vyrobit si sliz nebo svíčky a nahlédnout až na dno oceánu nebo do dalekého vesmíru.

Stejně jako v uplynulém roce v květnu znovu spouštíme vzdělávací workshopy pro rodiny s dětmi na téma Finanční gramotnost. Při workshopech Bez práce nejsou koláče, Kde se berou peníze?, Labyrint peněz nebo Šetříme si na dovolenou se mohou děti naučit rozdíl mezi zbytnými a nezbytnými výdaji a reálně si vyzkoušet, jak hospodařit se svými vydělanými penězi.

U příležitosti významných výročí České republiky jsme vám umožnili také 2 komentované prohlídky budovy Karolina na Univerzitě Karlově.

Sportujeme s ČSOB Na Zdraví

Letos jsme společně uběhli 12 závodů po celé ČR – maratony, půlmaratony, rodinné běhy na 10 a 5 km i drsný Spartan Race. Zúčastnilo se více než 20 tisíc běžců.

Děkujeme za všechny vaše kliky, dřepy a sed-lehy v zóně ČSOB Na Zdraví, kterými jste pomohli vybrat dohromady 201 007 Kč pro handicapované sportovce. I díky vám tak nevidomá Nikol může pokračovat ve svých lekcích plavání pod vedením osobního trenéra a vášnivý cyklista Olda získal speciální handbike pro kvadruplegiky.

Chcete se hýbat a pomáhat i v roce 2020? Na jaře začínáme, tak sledujte web ČSOB Na Zdraví a náš newsletter, ať vám žádný závod neunikne.

Navštivte ZOO Dvůr Králové

V letošním roce jsme v Safari Parku Dvůr Králové zorganizovali 7 exkluzivních zážitkových eventů pro naše Premium klienty a jejich rodiny. Příští rok začínáme opět v květnu, doufáme, že i s vámi!