Užijte si podzim plný akcí

S námi vás podzimní únava nečeká. Naberte energii při Janovském běhu, který uzavírá náš projekt Na Zdraví. Nabytou dobrou náladu následně zužitkujte při Investiční show, kde se dozvíte nové trendy v investování. Ke konci měsíce přijměte naše pozvání k oslavám 100 let Československé republiky a nechejte se unést pestrou historií naší země.

Užijte si podzim plný akcí

ČSOB Janovský běh

Sportovní projekt ČSOB Na Zdraví ukončíme letos tradičně ČSOB Janovským během, který se koná v krásném podzimním prostředí hor. Vyberte si hned z několika délek tratí, z nichž tradiční jsou 11 a 19 km.

Datum a místo konání: 27. října, Janov nad Nisou

Více informací na www.csobpremium.cz/aktivity/csob-na-zdravi

Pro startovné zdarma kontaktujte svého Premium bankéře.

ČSOB Investiční show

Další Investiční show je tady! Celý říjen a listopad je nabitý termíny této skvělé akce. Zajímáte se o situaci na globálních trzích? Jste majiteli investičních produktů? Poslechněte si, co aktuálně ovlivňuje jejich výkonnost a jaké mají vyhlídky růstu, od investičního experta ze společnosti ČSOB Asset Management.

Více informací na www.csobpremium.cz/aktivity/investicni-setkani

V případě zájmu kontaktujte svého Premium bankéře.

Univerzita a republika

I ČSOB se připojuje k oslavám 100 let vzniku samostatné Československé republiky. Pro tento významný rok jsme se stali hlavním partnerem oslav Univerzita a republika, které pořádá Univerzita Karlova.

O víkendu 27. a 28. října se můžete zúčastnit komentovaných prohlídek fakult Univerzity Karlovy a nahlédnout na to, jak se univerzita formovala ruku v ruce s historickým vývojem našeho státu. Komentované prohlídky přiblíží veřejnosti vývoj univerzity po roce 1918 a propojí historické a vědecké profilování akademického prostředí s jeho společenským a občanským rozměrem. Akce je určená všem generacím.

Více informací a další akce oslav Univerzita a republika najdete na webových stránkách pořadatele.