Výkony, které pomáhají dobré věci

Projekt ČSOB NaZdraví naposledy odstartoval závod v Janově nad Nisou, kterým jsme uzavřeli sezónu 2017. Co se nám povedlo a co nás čeká v tomto roce?

Výkony, které pomáhají dobré věci

S novým rokem často přicházejí nové výzvy a předsevzetí, které se týkají změny životního stylu nebo začátku sportování. Pokud se rozhodnete pro běh, určitě nezapomeňte sledovat náš projekt ČSOB NaZdraví. Protože stejně jako v roce 2017 se s námi můžete zapojit do různorodých běžeckých závodů a proběhnout se třeba po zoo, golfovém hřišti, kolem přehrady, centrem měst i po horách. A ti odvážnější mohou zkusit překonat své limity na běhu Spartan Race a workoutech.

Uděláte tak něco nejen pro své zdraví a prožijete neobyčejný zážitek, ale s ČSOB NaZdraví navíc můžete přispět i dobré věci. Po celý minulý rok jste s námi na závodech cvičili pro Nadační fond Světluška a každým klikem, dřepem a sed-lehem přispívali jednou korunou. Celkově se tak za minulý rok vybralo 76 790 Kč.

Tím ale nekončíme. Na rok 2018 plánujeme přispívat stejným způsobem konkrétním handicapovaným prostřednictvím Výboru dobré vůle Olgy Havlové. Díky tomu si budou moci splnit své sny a také začít sportovat.

Přidejte se k nám a prospějte nejen svému zdraví.
Více informací o projektu na www.csobnazdravi.cz.