Jak proniknout do světa investic?

Díky portálu ČSOB Investice můžete obchodovat s našimi fondy a vždy v něm máte na očích i přehled svého portfolia a ostatního majetku. Nováčky teď navíc finančně podpoříme.

Jak proniknout do světa investic?

Jak portál funguje?

Náš nový investiční portál ocení hlavně investoři. Díky němu totiž mají vždy po ruce stav svého investičního portfolia i ostatního majetku, který v ČSOB mají. Samozřejmostí je, že můžete aktivně obchodovat s našimi investičními fondy. To vše bezpečně a kdykoli z mobilu, tabletu nebo počítače.

Více informací o portálu najdete na našem webu.

Jak se do portálu dostat?

Pokud již máte sjednanou komisionářskou smlouvu nutnou pro investování, tak se do portálu dostanete nejrychleji přes InternetBanking 24. Stačí na záložce Investice a spoření najít v levém menu položku ČSOB Investice a budete přesměrováni přímo na úvodní obrazovku portálu. Uvnitř si už můžete nastavit své vlastní přihlašovací údaje, které potom použijete pro přímý vstup na stránky https://investice.csob.cz třeba na cestách z prohlížeče svého mobilu.

Komisionářskou smlouvu vám rádi otevřeme v kterékoli pobočce. Aktivace i používání portálu jsou zdarma.

Začněte investovat, podpoříme vás

V portálu si stačí sjednat pravidelnou měsíční investici na 1 000 Kč a my vám po roce investování přidáme 500 Kč do zvoleného fondu. Detailní pravidla akce Pravidelná investice s bonusem najdete na našem webu. A najdete tam i praktickou kalkulačku, která vám ukáže, čeho můžete dosáhnout pravidelným investováním menších částek. Vyzkoušejte si investování třeba hned teď.

Hodnota investice a příjem z ní mohou v průběhu investičního období kolísat a návratnost investované částky není zaručena.

Portál ČSOB Investice toho umí ještě víc