Rozhovor s vítězkou soutěže o zájezd do Cannes

V dubnu jsme uspořádali společně s MasterCard soutěž o zájezd na filmový festival v Cannes, ve které stačilo pouze používat Premium Kartu. Vítězkou se stala Věra Vrábelová z jižní Moravy. Zájezd si skutečně užila, jak se můžete sami dočíst.

Rozhovor s vítězkou soutěže o zájezd do Cannes

O výhře a zájezdu

Jaká byla vaše reakce, když jste se dozvěděla o své výhře?
Výhrou zájezdu na známý filmový festival jsem byla velice překvapená a potěšená. Informaci o výhře mi telefonicky sdělila přímo moje poradkyně z pobočky ČSOB v Uherském Hradišti, proto jsem od první chvíle věděla, že je to pravda, a mohla jsem hned začít spřádat plány na cestu.

Věděla jste hned, koho vzít s sebou?
Od počátku jsem měla jasno. Věděla jsem, že s sebou vezmu svou dceru. Zrovna skládala maturitní zkoušky, a když je úspěšně zvládla, tak jsme ještě ve stejný den odpoledne spolu cestovaly do Prahy do hotelu a potom další den letecky do Francie. Byl to tedy dárek a současně odměna pro dceru za její studijní úspěchy.

Jaké máte zážitky z cesty? Co se vám v Cannes líbilo nejvíc?
Cannes je velmi krásné a malebné přístavní město a jeho návštěvou se mi vlastně splnil další z mých cestovatelských snů. Mám hrozně ráda Francii, už jsem tam několikrát byla a určitě se tam ještě budu vracet. S dcerou jsme bydlely téměř naproti Festivalovému paláci s proslulým červeným kobercem, což byla výhodná poloha.

Naplnila cesta vaše očekávání? Jela byste příště znovu?
Za sebe musím říci, že bych do Cannes určitě jela znovu, pokud by se mi stejná příležitost opět naskytla. Ale asi už podobnou cenu těžko vyhraji, to by bylo neskutečné štěstí. Takže spíše přemýšlím o tom, že bych se do těchto míst vydala sama nebo s někým blízkým. Návštěvu Cannes mohu všem vřele doporučit.

Byl to zážitek na celý život?
Byl to úžasný zážitek, zejména příjezd limuzínou a procházka po červeném koberci, na kterém se vystřídalo již tolik filmových hvězd a slavných lidí. Nešlo ovšem jen o filmové nebo společenské zážitky. Na své si přišly i naše chuťové buňky, francouzskou kuchyni mám velmi ráda.

Zažila jste nějaký podobný festival obdobných rozměrů?
Žádný jiný podobný zážitek z domácího nebo zahraničního filmového festivalu jsem doposud bohužel neměla. Vše jsem tedy měla šanci vidět a i vyzkoušet vůbec poprvé, a o to byly mé pocity bohatší a osobnější. Jak se říká – vše, co je poprvé, a navíc hezké, je nezapomenutelné.

O nadstandardním bankovnictví

Jak jste spokojená s ČSOB jako bankou a jak se službou ČSOB Premium?
Jsem dlouholetou a věrnou klientkou ČSOB, využívám pouze její služby a mám u ní všechny úspory a účty. S ČSOB i s novou službou ČSOB Premium jsem spokojená.

Čeho si ceníte nejvíce na ČSOB Premium?
Jak jsem říkala, ČSOB Premium je celkem nová, ještě jsem ani nestačila vyzkoušet a využít vše z toho, co nabízí. Nejvíc jsem ráda za osobní přístup a okamžité jednání, což mi při finančních záležitostech ušetří spoustu času.

Jak jste spokojena s obsluhou v pobočce?
Žádné výhrady nemám, s obsluhou bankovní pobočky ČSOB v Uherském Hradišti jsem absolutně spokojená. Když něco potřebuji, tak mohu hned volat, nepamatuji si, že by se mi nezačali hned věnovat a hledat řešení.

Doporučila jste či doporučíte ČSOB a služby ČSOB Premium svým známým?
Osobně bych určitě svým známým ČSOB i její službu ČSOB Premium doporučila.