Aplikace pro snadnější život

Potřebujete rychle poslat peníze, podívat se na zůstatek, zkontrolovat, že vám platba prošla nebo že vám přišly na účet peníze? Využívejte všech možností.

Aplikace pro snadnější život

ČSOB SmartBanking – banka vždy při ruce

Se SmartBankingem si kdykoli zkontrolujete zůstatek, platební historii nebo zobrazíte PIN karty. Také jednoduše zaplatíte složenky a faktury, sjednáte si v něm pojištění a najdete i nejbližší bankomat. V mobilu tak najdete vše, co potřebujete pro plnohodnotné ovládání svého účtu. A máte i chytré hodinky? V nich se SmartBankingem navíc máte vždy přehled o svém zůstatku a pohybech na účtu.

ČSOB Smart klíč – přepisovat SMS kódy již není nutné

Už nemusíte čekat, až přijde potvrzovací SMS a zdlouhavě přepisovat kód z mobilu. Se Smart klíčem se snadno a bezpečně přihlásíte do internetového bankovnictví a potvrdíte snadno i platby. Pro potvrzování si v aplikaci nastavíte jednoduše vlastní PIN. A navíc nejste závislí na signálu ani mobilních datech.

ČSOB NaNákupy – platby mobilem, stylově

Díky aplikaci NaNákupy máte všechny své karty v mobilu, který stačí při placení pouze přiložit k terminálu. Vaše peníze chrání PIN či otisk prstu, navíc zaplatíte i bez signálu a mobilních dat. Je to jednoduché, a platit tak můžete všude tam, kde berou bezkontaktní karty.

Jak bezpečně do internetového bankovnictví?

Vždy se přihlašujte jedině přes domovskou stránku www.csobpremium.cz. V pravém horním rohu jen kliknete na tlačítko Internetové bankovnictví. Přihlašovací stránku raději nevyhledávejte přes Seznam ani Google a ani si ji neukládejte do oblíbených stránek. Hackeři totiž umějí obelstít internetové vyhledávače i váš prohlížeč.

Na co si dávat pozor v elektronickém světě?

  • Pozorně čtěte texty potvrzovacích SMS zpráv, zda sedí suma a také typ transakce (např. platba, aktivace aplikace, změna limitu karty), případně k potvrzování používejte aplikaci Smart klíč.
  • Přes e-mail po vás nikdy nebudeme chtít přihlašovací údaje, hesla nebo čísla karet. Pokud vám taková zpráva přistane do schránky, jde 100% o podvod. To samé platí o e-mailových odkazech na přihlašovací stránku do internetového bankovnictví.
  • Mobilní aplikace stahujte z oficiálních obchodů s aplikacemi. Nedáte tak šanci útočníkům, kteří se vám pod různými známými jmény (DHL, Alza, Pošta Online) snaží dostat do mobilu se škodlivými aplikacemi šířenými přes odkazy v SMS a e-mailech.