ČSOB sbírá prestižní ocenění

Nezahálíme a neustále zlepšujeme náš servis, čehož si všímají nejen klienti, ale i profesní soutěže. Jaká ocenění posbíral náš Asset Management v nedávné době?

ČSOB sbírá prestižní ocenění

Cenu v kategorii Nejlepší distributor v České republice v soutěži SRP European Structured Products and Derivatives Awards 2017 osobně převzali (zleva) Libor Svoboda, obchodní ředitel, a Petr Zamrazil, produktový manažer ze společnosti ČSOB Asset Management.

Koncem ledna byly vyhlášeny výsledky již šestého ročníku soutěže Finparáda.cz – Finanční produkt roku 2016, kde v kategorii garantovaných fondů zvítězil náš zajištěný fond ČSOB Potravin a nápojů 1.

Počátkem února se v Londýně konalo vyhlášení soutěže SRP European Structured Products and Derivatives Awards 2017, kde zástupci společnosti převzali již podruhé v řadě ocenění v kategorii Nejlepší distributor v České republice.

V neposlední řadě pak ve Fincentrum Forbes Investice roku 2016 zvítězil v kategorii Konzervativní dluhopisový fond 2016 náš fond , který aktivně spravuje portfolio manažer Radim Kotrouš..